​E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

Telefon: 40 45 54 61

BESKÆRING AF TRÆER til fornuftige priser

Hos Alslev Anlæg i Karise ved køge på Sjælland udfører vi beskæring af træer for private kunder, virksomhedskunder, kommuner og boligselskaber.

Hvornår skal dine træer beskæres?

Vores anlægsgartnere sørger for en professionel træbeskæring, hvad enten det er træer og buske, der skal beskæres i en privat have eller et boligareal på grund af vedligeholdelse og plads, eller hvis det er træer på offentlig grund, der skal beskæres på grund af trafikalt udsyn og gene. Er dine træer eller buske groet i bred omfang, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 40 45 54 61 eller e-mail jens@alslev-anlaeg.dk

Det rigtige resultat med professionel beskæring

Med en professionel beskæring af træer og buske er du sikret, at træet bliver beskåret rigtigt og på den rigtige årstid. Alle træer og buske er forskellige af art og kræver hver i sær en professionel håndtering for at få det optimale ud af beskæringen. 

Beskærer man eksempelvis en busk for at gøre den mindre, kan resultatet af beskæringen have den modsatte effekt, hvis det ikke bliver gjort rigtigt og på den rigtige årstid.


Desuden er vi som anlægsgartnere opdateret på alle gældende love og regler om mål fra skel i forhold til, om træet eller busken overskrider grænsen.


Hvad koster beskæring af træer?

Ønsker du en pris på beskæring af træer, så du kan få en velplejet have, eller et udendørsareal, der virker indbydende og ikke tilgroet, så kontakt Jens på telefon: 40 45 54 61 eller jens@alslev-anlaeg.dk og få en professionel beskæring af træer. Vi rykker ud med kort varsel og kan stå inde for en kvalitetsbevidst træbeskæring.

Alslev Anlæg

Alslevvej 30

4653 Karise​

​Telefon: 40 45 54 61

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk
CVR: 38743147

Jens Petersen i Karise, Sjælland, DK på Houzz