​E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

Telefon: 40 45 54 61

​Havearbejde​ udføres af professionel gartner

Hos Alslev Anlæg i Køge finder du den rette gartner til al slags havearbejde, som udføres på hele Sjælland.

Vores gartner udfører blandt andet:

Vores gartner leverer din have i høj kvalitet

Havearbejde og vedligeholdelse af grønne områder kan for mange husejere, virksomhedsejere og kommuner være for tidskrævende, for omfangsrigt eller blot for svært, hvis man ikke har den fornødne viden og ekspertise om, hvordan havearbejdet skal udføres ordentligt.

Med os som din gartner og samarbejdspartner behøver du ikke bekymre dig om noget. Med vores store erfaring og høje ekspertise inden for havearbejde, er du garanteret en have i højeste kvalitet.

Træk havearbejdet fra i skat

Vi lægger stor vægt på god service og skræddersyede løsninger, når vores gartner udfører havearbejde. Det er vores ønske at skabe et resultat, der både holder her og nu og på sigt. Som gartner mener vi, at man gennem god kommunikation, ihærdighed og grundigt havearbejde kan sikre dig en have, både du og vi kan være stolte af.


Husk at du kan trække det havearbejde vi udfører, fra i skat. Med et håndværkerfradrag på 15.000 kroner per skatteborger per husstand er der mange penge at spare på arbejdet i forbindelse med reparationer, udskiftninger og installationer. Alt, du skal gøre, er at trække beløbet til arbejdslønnen fra som servicefradrag på din næste selvangivelse.


Få mere information og et tilbud

Du kan læse mere om, hvilke former for havearbejde vores gartner udfører, her på hjemmesiden, ligesom du også er velkommen til at kontakte os på telefon 40 45 54 61, hvis du ønsker mere information eller et uforpligtende tilbud på dit havearbejde.

Alslev Anlæg

Alslevvej 30

4653 Karise​

​Telefon: 40 45 54 61

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk
CVR: 38743147

Jens Petersen i Karise, Sjælland, DK på Houzz