Kvalitetsbevidst anlægsgartner
​til grønne områder på Sjælland

Alslev Anlæg udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder.
Vi tilbyder desuden også anlægsarbejde og belægningsarbejde til konkurrencedygtige priser.

alt i haver & anlæg

Anlægsgartner med fokus på service og kvalitet

Leder du efter en anlægsgartner i Køge og omegn? Eller har du brug for en gartner til at passe din have i Karise, København eller resten af Sjælland? Så er du kommet til det helt rette sted. God service og høj kvalitet er kendetegnet ved alle vores anlægsgartnere.

Som anlægsgartner tilbyder vi blandt andet træfældning, brolægning, beskæring af træer, flisebelægning, rensning af fliser, lægning af terrasse, opsætning af hegn, lægning af indkørsler, plantning af træer og buske samt planter. Derudover tilbyder vores anlægsgartnere også anlægning af have og diverse former for belægningsarbejde.

Som anlægsgartner anlægger og vedligeholder vi haver og udendørsarealer både sommer og vinter. Vi arbejder for private kunder såvel som boligforeninger- og selskaber, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har primært kunder i Nordsjælland samt i Køge og omegn ud fra vores beliggenhed i Karise.

Hos os er du sikret en gartner med stor sans for kvalitet, og som altid prioriterer dine ønsker til det arbejde, der skal udføres. Vi har gennem mange år etableret et godt og nært forhold til vores kunder på grund af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet, levering til tiden og professionelle anlægsgartnere og gartnere.

Anlægsgartner med fokus på kvalitet

Hos os er du sikret en anlægsgartner med stor sans for kvalitet, og som altid prioriterer dine ønsker til det udførte arbejde.

Kvalitetsarbejde udført til tiden

Alle vores gartnerne sætter en stor ære i altid at aflevere arbejdet til tiden, den rette pris og med en kvalitet i top.

Et havefirma du kan stole trygt på

Vi har gennem mange år etableret et godt og nært forhold til vores kunder på grund af god service og pleje.

Professionel rådgivning

Få en perfekt have med hjælp fra en anlægsgartner

Hos Alslev Anlæg har vi gennem mange års erfaring opnået en stor ekspertise inden for anlægsarbejde og haveservice, hvorfor vi kan komme med gode råd, ideer og vejledning, hvis du står og mangler den gode ide til, hvordan din have vil tage sig bedst ud.

I fællesskab kan vi sikre dig den helt rigtige løsning og et resultat, som matcher lige præcis dine ønsker, din økonomi og dine behov til den perfekte have. En anlægsgartner hos Alslev Anlæg kører til opgaver på hele Sjælland.

Alle vores gartnerne sætter en stor ære i altid at aflevere arbejdet til tiden, den rette pris og med en kvalitet i top. Ønsker du mere information eller et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os.

Private kunder

Om vores anlægsgartnerfirma

Hos Alslev Anlæg udfører vi opgaver inden for vedligeholdelse og renovering af boligselskabers og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Vi etablerer derudover også legepladser og udemiljøer såsom haver og parker. Vi udfører anlægsarbejde for både private kunder og erhvervskunder.

Vi holder til i Karise mellem Næstved og Køge, men leverer vores ydelser til hele Sjælland.

Alslev Anlæg er ejet af anlægsgartner Jens Petersen, som gennem flere år har opbygget en solid virksomhed. Jens Petersen har drevet selvstændig anlægsgartnervirksomhed siden 1985 og beskæftiger i dag 12 anlægsgartnere, der alle har spidskompetence inden for anlægs- og belægningsarbejde.

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld vores formular

Gartner for private kunder

Vi lever i dag ofte en stresset tilværelse, hvor vi hjemme gerne vil have et sted, hvor vi kan slappe af og nyde vores omgivelser i ro og fred. Haven er det sted vi nyder mest, men ofte mangler vi tid til at få ordnet vores haveprojekter. Derfor tilbyder vi at levere projekter til din have, mens du slapper af og samtidig er sikker på at få den præcise og sikre løsning, der passer til din have.​

Vi har stor ekspertise i anlægning af nye haver og omlægning af gamle haver. Vi udfører arbejde såsom lægning af terrasser, indkørsler, stier og pladser, der skal belægges med sten samt alle former for plantearbejder.​

Om Alslev Anlæg

Alslev Anlæg A/S udfører opgaver indenfor vedligeholdelse og renovering af boligselskaber og virksomheders grønne områder og haver, ligesom vi også tilbyder anlægsarbejde og belægningsarbejde.

Kontaktoplysninger

Alslev Anlæg A/S

CVR-nummer​: 38743147

Alslevvej 30, 4653 Karise

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4045 5461

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

© 2021 Alslev Anlæg A/S – Anlægsgartner på hele Sjælland. Find os på Facebook