​E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk

Telefon: 40 45 54 61

TRÆFÆLDNING af træer i alle størrelser

Hos Alslev Anlæg i Køge på Sjælland kan vores professionelle team udføre alt inden for træfældning for både vores private kunder såvel som virksomheder, kommuner, institutioner og boligforeninger.

Alslev Anlæg har stor erfaring indenfor træfældning på Sjælland som du kan læse mere om her og er efterhånden blevet en af markedets bedste udbydere af denne service. Hos Alslev Anlæg udfører vi træfældning indenfor primært tre områder: Topkapning, beskæring samt fældning af særligt farlige træer. 

Derudover er vores anlægsgartnere især kompetente indenfor fældning af store træer for boligforeninger, kommuner og boligselskaber. Fældning af store træer er her en kompliceret proces, der skal håndteres af specialister, så man undgår beskadigelse på personer og ejendom, når grene eller hele træer falder ned.

Vi fælder træer efter gældende sikkerhedsregler

Fældning af træer skal foretages af professionelle med det rette udstyr og den fornødne erfaring og ekspertise inden for træfældning, så unødvendig fare og omkostningstunge skader undgås. 

Vi udfører træfældning på Sjælland efter alle gældende sikkerhedsregler, og vi bruger udelukkende uddannet arbejdskraft og kvalitetsudstyr. Når vi udfører træfældning, bruger vi træfsikre metoder og har den rette teknik til at udføre kontrollerede fældninger. På den måde kan vi sørge for, at træet ikke vælter ned i en eventuel tagryg eller bil under fældningen.

Har du brug for gåde råd til træfældning?

Der kan være mange årsager til at fælde et træ, og er du i tvivl om, hvorvidt en træfældning er nødvendig, giver vi naturligvis gode råd og vejledning.


Skygger et træ for trafikken eller er generende for forbipasserende, kan der også være brug for en træfældning eller beskæring. Vi kommer ud og besigtiger opgaven og giver et uforpligtende tilbud på træfældningen.


Kontakt Jens på telefon 40 45 54 61 eller jens@alslev-anlaeg.dk , hvis du har brug for en professionel træfældning.​

Alslev Anlæg

Alslevvej 30

4653 Karise​

​Telefon: 40 45 54 61

E-mail: jens@alslev-anlaeg.dk
CVR: 38743147

Jens Petersen i Karise, Sjælland, DK på Houzz